+359 886 741 217

8-цветен екосолвентен принтер RF-640-8c

На основата на един от най-успешните си модели RF -640, Roland разработи новия си 8-цветен екосолвентен принтер за печат на 1,60 м. ширина. Към стандартния CMYK тук са добавени оранжево, зелено, червено и светло черно, за да се разшири още повече цветовият диапазон на гамата, която може да бъде реализирана чрез печат с широкоформатен принтер.
Много професионалисти са впечатлени от точността, с която могат да бъдат възпроизведени 99% от цветовете сред гамата на Pantone в редица екстериорни и интериорни приложения. Благодарение на светло черното, машината има много привърженици сред фотографските среди. Ярките и наситени тонове, от своя страна, предлагат отлични решения за нуждите на множество производствени сектори, като автомобилно и спортно брандиране, изложби и външна реклама.
За разлика от четирицветната машина, новият 8-цветен екосолвентен принер може да ползва Ergo Soft Roland edition 2 RIP, който е по-подходящ за работа, поради разширената цветова гама. Roland има традиционно партниране с Ergo Soft и в областта на текстилните принтери за сублимационен печат.

Комбинирайте своята RF-640 печатаща машина с режещ плотер на същата ширина (GR -640), за да имате непрекъснат работен процес и висококачествен отпечатан и изрязан по контур краен продукт.

Към каталога