+359 886 741 217

CNC машини

Разработката на CNC машини представлява стремеж към по-висока производителност, по-високо качество и надеждна повтаряемост на получените резултати при обработката. В допълнение, CNC технологията гарантира независимост на производството от квалификацията на конкретния оператор. CNC машините са популярни както в индустриалния, така и в любителския кръг. С помощта на автоматизирано задвижване и съвременен софтуер, компютърно управляемите CNC устройства създават огромно разнообразие от продукти.

Видове CNC машини:

Рутер
CNC рутерът може механично да гравира и реже дърво, метал или пластмаса и е много общ тип машина с цифрово управление. Потребителят въвежда информация в компютъра, за да направлява маршрутизатора.

Плазма
CNC плазмените ножици са двуизмерни и се използват за рязане на метал и дърво. Те не изискват същата висока мощност, каквато CNC рутерът. Тези CNC машини имат плазмена горелка, с която прорязват дървото или ламарината.

Лазери – лазерните CNC фрези работят сходно като CNC плазмените фрези, но с използване на лазер за рязане на дърво или метал. Лазерите могат да се използват и за рязане на пластмаса.

Машина за водно рязане – waterjet
Тези CNC машини използват вода под силно налягане, със или без добавен абразив. Waterjet машините режат метал, камък и всякакви твърди материали.

3D принтери – 3D принтерите използват CNC технология и работят с бавно екструдиране и плавно нанасяне на пластмаса, до изграждане на 3D моделиран продукт. Днес те се използват при изграждането на клетъчни телефони, компютри, таблети, машинни детайли, медицински протези и други.

Когато търсите оборудване от класа CNC, доверете се на професионалистите ни, които ще ще вникнат във вашите уникални потребности, за да ви помогнат в избора. Свържете се с Графика МС днес.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност