+359 886 741 217

Режещо-печатащи принтери

Широкоформатни режещо-печатащи принтери с добавена функция рязане по контур, познати още като Print&Cut машини.

Технология на печат

Тези комбинирани принтери използват екосолвентни или UV мастила.  При екосолвентните  разтворителят е на базата на екстракти, извлечени от естествени минерални масла. Принтът е устойчив на вода и надраскване, също и на UV лъчи. Цветовете са живи и наситени.

Режещите принтери с UV мастила имат основно предимство със съхненето. Техният отпечатък се изсушава с UV лампа и приовете са готови веднага. Тази технология щади печатащата глава, тъй като мастилото не засъхва в нея.

Приложение

Всички режещо-печатащи принтери са подходящи са за производствени отдели, рекламни студиа, печатници, копирни центрове за печатни услуги и др. Основно предимство е тяхната екологична съобразност. Затова, те намират широко разпространение и като техника, удобна за ползване в малък офис.

Съвременните комбинирани с рязане принтери имат отлично приложение в производството на стикери и малки пвц декорации, на стикери за  текстилен трансфер, на етикети за продукти, интериорен дизайн, в автомобили, а също и за основа на обемни стикери. Едновременно служат и за едроплощен печат в дълги тиражи, тъй като професионалните серии режещо-печатащи принтери развиват високи скорости. Безкрайна е гамата от продукти, които могат да се изработват или декорират с тяхна помощ.

За консултация при избор на режещо=печатащ принтер,свържете се с нас тук.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност