+359 886 741 217

Машини за изработка на букви и табели

Специализирана гама машини за огъване, рязане и изработка на светещи букви и табели, както и спомагателно оборудване за тази цел.

Прецизни и високо продуктивни машини за огъване на канални букви и форми, за всеки цех за производство на външна реклама. Разнообразие от машини за изработка на канални форми – за алуминий и леки метали, но и за профилиране на стомана. От леки и оптимални конфигурации  оборудването стига до напълно автоматизирани производствени системи, със или без опция за разпробиване. Хиляди приложения за букви, знаци и форми. Огъването на букви е подходящо и за метални лога, LED табели, а също и за архитектурна креативност.
Автоматизираните машини за производство на канални букви обикновено се съчетава с рутери за фрезоване с ЦПУ. Машините се предлагат с висока производителност, качество и надеждност. Производителите са високо професионални, престижни компании.

С тези машини огъвате автоматично дизайнерски форми за светещи и несветещи букви и табели. Машините за огъване на канални букви са сериозно постижение на автоматиката. Освен всичко, те предоставят на производителите на реклама и визуализация най-нов модерен софтуер за управление. С това оборудване автоматизирате напълно вашето производство на рекламни надписи и табели. С неговата помощ можете да изведете работата на фирмата си на следващо технологично ниво.

Разгледайте предложенията ни за машини за огъване. включени в нашата професионална гама. За детайли, свържете се с нас тук и сега.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност