+359 886 741 217

За нас

Кратка история на компанията

Kато компания с многогодишна история, Графика МС е  специализирана в технологиите на широкоформатния дигитален печат, оборудване и софтуер за 2D и 3D обработка. Ние сме навсякъде заедно с професионалистите във визуалната комуникация, реклама, текстилния и промишлен печатен процес. Нашата цел е да бъдем добър и надежден партньор във веригата от доствки, както и да осигуряваме непрекъснато качествено и професионално техническо присъствие.  Следваме тази посока вече повече от 25 години и успехите на нашите клиенти и партньори ни правят все по-уверени по пътя на нашето развитие.

Акценти в нашата работа

Портфолиото ни обхваща огромен сегмент от дигиталната индустрия и технология за креативно творчество. За тази цел, предлагаме пълна гама от продукти за дигитален печат, 2D и 3D техника – машини, аксесоари, консумативи.

Кое ни носи удовлетворение

В работата си влагаме много страст и желание да дадем най-доброто за тези, които ни се доверяват. Интересните проекти, с които често се залавяме, включват уникални технологични решения, тяхната реализация и по-нататъшна поддръжка.  Щастливи сме когато клиентите ни постигат успех с наша помощ.

graphica mc 1
Графика МС с Аеоон, Австрия, 2019 г.

Назад във времето

Екипът на фирмата извървя дългогодишна история. Графика МС е учредител и дългогодишен член на Феспа България – браншова печатна асоциация. Участвахме в сериозни събития, изложения и презентации на най-новото в сферата на дигиталните технологии.

Преди пандемията COVID-19 да връхлети света, ние колективно се посвещавахме на работата и с радост празнувахме успехите. Днес, както на практика и множество други бизнеси,  се стремим да работим изключително онлайн.

Сервизен инженеринг

Нашите специалисти преминават непрекъснато обучение и така разполагат с професионален технически бекграунд на високо ниво.

Фирмата ни извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка на всички предлагани от нас продукти. Това е от особено значение за доверието и помощта в услуга на нашите клиенти.

Чрез нас научавате и последните технологични новости от нашите партньори – световни водещи компании.