+359 886 741 217
Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

За нас

graphica mc 2

Спомени от нашата история

Графика МС е компания с многогодишна история, специализирана в технологиите на широкоформатния дигитален печат, оборудване и софтуер за 2D и 3D обработка. Ние сме навсякъде заедно с професионалистите във визуалната комуникация, реклама, текстилния и промишлен печатен процес. Нашата цел е да бъдем добър и надежден партньор във веригата от доствки, както и да осигуряваме непрекъснато качествено и професионално техническо присъствие.  Следваме тази посока вече повече от 23 години и успехите на нашите клиенти и партньори ни правят все по-уверени по пътя на нашето развитие.

Спомени от нашата история

Аспекти и традиции

Портфолиото ни обхваща огромен сегмент от дигиталната индустрия и изкуство. Затова, предлагаме пълна гама от продукти за дигитален печат, 2D и 3D машини, аксесоари, консумативи.

Спомени от нашата история

Портфолиото ни обхваща огромен сегмент от дигиталната индустрия и технология за креативно творчество. За тази цел, предлагаме пълна гама от продукти за дигитален печат, 2D и 3D техника – машини, аксесоари, консумативи.

graphica mc 1
Снимка от изложението еди къде си 2005г.

Екипът на фирмата извървя дългогодишна история. Участвахме в сериозни събития, изложения и презентации на най-новото в сферата на дигиталните технологии.

Преди пандемията COVID-19 да връхлети света, ние колективно се посвещавахме на работата и с радост празнувахме успехите. Днес, както на практика и множество други бизнеси,  се стремим да работим изключително онлайн.

Аспекти и традиции

Технически съпорт

Нашите специалисти преминават непрекъснато обучение и така разполагат с професионален технически бекграунд на високо ниво.
Фирмата ни извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка на всички продукти.

Чрез нас научавате и последните технологични новости от нашите партньори – световни водещи компании. Фирмата ни извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка на всички продукти.