+359 886 741 217
Сервиз на оборудване от Графика МС

Техническо обслужване и сервиз на закупена техника

Един от основните въпроси, които си задават нашите клиенти, се отнася до гаранцията иобслужването на закупената машина. Пускането в експлоатация и сервиз на  широкоформатни принтери, специализирани машини и довършителна техника се поемат от нас по договаряне за конкретното оборудване. Всички дигитални машини идват освен с включена инсталация, така и/или с начално обучение и помощ за стартиране на работния процес с тях. Нашите инженери и технически експерти са на разположение във всяка възникнала ситуация:

  • За напътствия,
  • при наличие на въпроси,
  • при възникнал проблем или производствена авария.

По този начин искаме да допринесяме активно и да оказваме помощ, за да имате спокоен и непрекъснат работен процес и успешен бизнес. Нашето съдействие ще ви спести излишно натоварване, средства и безценно време.

Гаранционни условия

Ако не е указано по друг начин, предлаганото от нас оборудване идва с 12 месеца гаранция. Гаранцията е валидна при правилно ползване, според указанията на производителя. Поема се от Графика МС, в качеството на негов представител, и се отнася за всички части и компоненти, които не са консуматив.  Гаранцията е валидна от датата на инсталационен протокол или протокол за доставка, но само при извършено плащане, ако друго не е  договорено в писмена форма.

Абонаментен договор за поддръжка и сервиз

По желание, можем да се ангажираме с редовна, периодична профилактика и ремонт – при необходимост, на вашето оборудване. Допълнително ще заплащате единствено вложените резервни части. Договорът означава ангажимент за нас, а за нашите клиенти той дава сигурност и гаранция за оптимална и непрекъсната работа.

Абонаментен сервиз от Графика МС