+359 886 741 217

Текстилни принтери

Съществуват няколко вида дигитални текстилни принтери:

DTG – за директен печат върху текстил

DTG принтери са машини за директно полагане на текстилен печат върху T-шърт, друго облекло и подобни, или както са известни, те са принтери за тениски. Повечето от тях печатат, като полагат бяла основа, в допълнение към цветовете върху нея.
Принтерите с DTG технология предлагат и RIP софтуер с патентовани инструменти за цветни комбинации, както и за бели подложки. Той дава възможност и за калкулиране разхода на мастило, за да знаете точната цена на всеки проект.
За кого са предназначени нашите DTG принтери?
За ситопечатни студиа, предприятия за бродерия, интернет магазини за онлайн продажби на тениски, копирни центрове, фотографски студиа индивидуални дизайнери. За всички тях DTG принтерите предлагат едновременно промишлено и персонализирано решение за печат на текстилни елементи.
Защо са толкова популярни?
Тези принтери работят по нова дигитална технология за текстилен печат. Липсва цикълът на подготвка както в традиционния ситопечат. Тяхната платформа осигурява реализиране на добри печалби чрез нов подход – директен печат на дрехи. Затова, закупувайки DTG принтер, вие вече имате сигурен инструмент за реализация на малък бизнес или цяла текстилна индустрия за печат.

За трансферен печат

Сублимационни

Тези принтери печатат върху хартия, след което огледалното изображение се пренася с термо преса върху плата.

Ролни машини с реактивни или пигментни мастила

Тези дигитални текстилни принтери печатат директно върху плата, като печатът се фиксира допълнително с горещ каландер.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност