+359 886 741 217

Ламинатори

Ламинаторът е идеалното допълнение в студиата за фотография, офсетов или ситопечат, в малки и индустриални принтшопове за реклама и други. Той предоставя производителност на професионално ниво и сигурност както за производителя, така и за крайния клиент, поръчващ печат.
Ламинаторите могат да бъдат студени, с темпериране или топли, а също и комбинирани. В професионалната гама за рекламната индустрия обикновено се използват студени или темпериращи ламинатори. Топлите ламинатори са предназанчени основно за сферата на офсета.
Графика МС доставя и монтира ламиниращи довършителни машини за графичната индустрия. В широкоформатните довършителни работи финиширането с ламинатор е ключова операция. То включва студено или топло ламиниране, съчетано с ръчен или автоматичен контрол. Готовият продукт е защитен от механично влияние, вода и химикали.
Доставяните от нас ламинатори са сертифицирани по APAVE и отговарят на директивите и стандартите CE (Сертифицирана Европа) и RoHS (Контрол за ограничаване на опасните вещества).

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност