+359 886 741 217

CO2 лазери гравиращи

CO2 лазери за гравиране или рязане с използване на източник с въглероден двуокис.

Категорията CО2 лазери предлагат максимално разнообразие и надеждност. Популярни са за гравиране, маркиране, лазерно рязане на неметални материали. Машините се ползват както за любителски, така и за производствени цели.

Лазерите на CО2 принцип служат за множество продукти като етикети, текстилни тагове, елементи за архитектурни макети. Изключително масово се прилагат и за изработка на миниатюрни електронни компоненти. Имат приложения за маркиране в автомобилната индустрия и в други промишлени сектори. Те са незаменими в рязането на изолационни материали, за персонализиране и рязане на на кожа, нетъкан и тъкан текстил. Серията CO2 лазери са предназначени за онлайн маркиране или перфориране, като създават прецизни, отчетливи изображения на желания продукт при непрекъснато натоварване.

При нас можете да заявите проектиране, инсталиране и поддръжка на вашата система за лазерно гравиране или маркиране с от доказани производители. Предлагаме ви технологично качество, прецизност и производителност.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност

  • CO2 лазери гравиращи

    ULS VLS 4.60