+359 886 741 217

Плоскопечатни принтери

Плоскопечатни UV принтери са печатащи машини с плоска работна маса. Те позволяват дигитален UV печат предимно върху твърди или гъвкави материали.

Както всички от класа си, и плоските UV принтери използват мастиленоструйния метод на дигитален UV печат. Обикновено те работят върху предмети с по-голяма височина. UV принтерът полага мастилото върху обичайните субстрати – хартия, пластмаса, стъкло, метал, кожа и други. Пълноцветното фото изображение се фиксира с UV LED осветяване. UV мастилото съхне веднага. При този процес, едно от основните предимства на UV печата е перфектният краен резултат. Печатът, получен като продукт на UV принтер, е много по-качествен, тъй като мастилото не попива и не се разнеся за краткото време на съхнене.
Плоските UV принтери са изключително подходящи за печат на сувенири и всякакви 3D предмети, до ограничението във височината на печат. Те могат да бъдат настолни, с по-малка маса, или широко-площни. В зависимост от нуждите на конкретното печатно производство, и в двата случая предметите за персонализиране могат се подреждат и печатат серийно.

Предметите, носейки изображение, реализирано чрез UV печат се отличават с контраст, отчетливост и яркост. Тяхната трайност и устойчивост на външни фактори е също без конкуренция.

Предлагаме богата гама от плоскопечатни UV принтери, като изборът на модел зависи от спецификата на вашия бизнес. За да получите съвет от нашите експерти за точното решение,  свържете се с нас сега.

Категории

Производител

Технология

Наличност

Категории

Производител

Технология

Наличност