+359 886 741 217

MultiCam празнува своята 30 годишнина

DALLAS, Tексас (януари 2019 г.) – MultiCam Inc., глобален доставчик на решения за рязане с цифрово програмно управление, празнува 30-годишнината си.

Основана през 1989 г., MultiCam започва с един CNC Router, наречен „The MultiCam“, и оттогава се превръща в един от водещите в света доставчици на CNC технологии за рязане. Ранният успех на MultiCam се дължи на тяхното рентабилно ценообразуване, лекота на използване на оборудването и възможност за отворена архитектура, което отговаря на очакванията на крайните потребители.

За радост на всички тях те могат да използват да използват предпочитания си CNC софтуер за работа с машината. В последствие MultiCam разработва и свой собствен интуитивен софтуерен пакет Coreo, за да подобри работния процес на оператора на машината за всички технологии за рязане на MultiCam.

Гордеем се, че сме партньор на MultiCam в България. Фирма, която е показала стабилен растеж дори в силно конкурентния американски CNC пазар. От началото на съществуването си MultiCam е добавила към CNC рутерите и богата гама от от цифрови фрези, лазери, плазми и водоструйни устройства.

Вижте повече