+359 886 741 217
Share on facebook
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Новият VersaEXPRESS RF-640-8 colour за неповторими тонове

На основата на един от най-успешните си модели RF -640, Roland разработи новия си осем цветен принтер за печат на 1,60 м. ширина. Към стандартния CMYK тук са добавени оранжево, зелено, червено и светло черно, за да се разшири още повече цветовия диапазон на гамата, която може да бъде постигната.
Много потенциални потребители са възхитени от точността, с която могат да бъдат възпроизведени 99% от цветовете от гамата на Pantone в редица екстериорни и интериорни приложения. Благодарение на светло черното, машината има доста привърженици сред фотографските среди. Ярките и наситени тонове, от своя страна, отговарят на нуждите на редица основни сектори, такива като автомобилно и спортно брандиране, изложби и външна реклама.
За разлика от четирицветната машина, новият 8 цветен принер работи с Ergo Soft Roland edition 2 RIP, който е по-подходящ за работа, предвид разширената цветова гама. Roland вече си е партнирал с Ergo Soft преди, в областта на текстилните принтери за сублимационен печат.

Комбинирайте своята RF-640 печатаща машина с режещ плотер на същата ширина (GR -640), за да имате непрекъснат работен процес и висококачествен отпечатан и изрязан по контур краен продукт.

Към каталога