+359 886 741 217

Виртуална демонстрация на принтери Roland

virtual showroom roland printer

Свръхреалистичната цифрова демо платформа Roland Virtual Showroom включва впечатляваща гама от продуктите на Roland DG. Начало бележи серията режещо-печатащи принтери TrueVIS.

virtualna demonstracia printeri roland

Наскоро компанията обяви виртуална демонстрация на принтери Roland – старта на своя нов виртуален шоурум. Той представлява завладяваща дигитална среда за клиенти и търговци, за цялостен поглед върху продукти и услуги. Ояе повече, този шоурум е първият по рода си в категорията за широкоформатен дигитален печат. Така новата платформа е следваща стъпка в дигитализацията на пътя на B2B предлагането на техника за дигитален широкоформатен печат. Това е най-модерна тенденция, която дава ново начало на бизнеса след пандемията.

Какво е включено до днес?

Сега посетителите на шоурума могат да разглеждат и изследват атрактивни и ясни 360-градусови цифрови изображения.  Водеща е серията режещо-печатащи принтери на Roland DG TrueVIS.

Новият 8-цветен режещо-печатащ принтер TrueVIS VG3  – вижте нагледно Roland VG3 във виртуалния шоурум.

Също така, виртуалната гама включва засега най-актуалните продукти на Roland DG. Там ще намерите демонстрация включително на плоскопечатния UV принтер IU-1000F, както и на силно популярните серии UV принтери LEC2 и LEF2.

virtual demo roland printers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как работи виртуалната платформа на Roland?

В шоурума можете да гледате анимация на работата с тези дигитални принтери от начало до край. Също така, виртуалната платформа на принтерите Roland ви дава възможност да щракате върху горещи точки. Тези точки илюстрират конкретни функции на машините. Това е нагледно чрез много информация, анимация и видео. Roland DG също дава решение за допълнителна реалност. Това позволява на потребителите да виждат виртуален модел, точно както би изглеждал в техните работни пространства.

Roland DG се гордее с мощните си иновации. Това се отнася не само за продуктите на марката, но и за начина, по който тп ги предлага на потребителя. Докато се възстановяваме чрез нова бизнес парадигма след COVID, Роланд се възползва от възможността да разработи решение, което ще достави постоянни ползи за клиентите си.

 

Статистика и перспективи

Според проучване на McKinsey, публикувано през октомври, между 70 и 80% от лицата, вземащи решения в B2B, предпочитат да се ангажират с доставчици чрез дистанционни интерперсонални взаимодействия или дигитално самообслужване. За да отговори на тази нужда, виртуалният шоурум на Roland DG разполага с конфигуратор за продажби, който помага на посетителите да изградят персонализирана поръчка с техния избор на размер на леглото, конфигурация на мастилото и допълнителни екстри, всичко това в среда, оптимизирана за мобилни устройства.

Професионалистите от фирмата вярват, че шоурумът също така ще добави стойност към дистрибуторските вериги на Roland, като им предостави този мощен инструмент за дигитално представяне на продуктите. В допълнение, този виртуален инструмент може да се използва както от настоящи клиенти, така и от потенциални инвеститори в техника Роланд. Търсейки интелигентни начини да обслужва своите клиенти, фирмата е уверена че виртуалният шоурум ще помогне на всеки за развитието на собствен бизнес.

Шоурумът е изграден от дигитална продуцентска компания Phygital. Виртуалните демо платформи са честа практика в автомобилния, търговския и бързооборотния сектор. Обнадеждаващо е да видим компания от дигиталния широкоформатен печатен сегмент да предприеме тази смела стъпка и да разчупи досегашните способи, с които достига до своите клиенти и търговски партньори. Вероятно пандемията ще наложи дори още много компании от нови бизнес ниши да последват примера на Roland DG.

Последвайте тази връзка към виртуалния шоурум на Roland, за да го посетите и разгледате принтерите в детайли.

* Съдържанието на този пост отразява едноименна публикация на Roland DG, Европа, в превод от Графика МС.